Ons team

Management

Robbert Goossens

Robbert Goossens - directeur

“Het voelt nog steeds als een voorrecht dat ik mijn hobby mijn werk mag noemen. Hier staat de wens van de klant voorop. Die stap extra zet ik graag en ik ben trots op mijn mensen en mijn klanten.”

Ton Matton

Ton Matton - projectmanager

“Gedreven zijn door techniek. In mijn beleving is daarvan de basis: inzet, kracht, kennis, humor en lef. Die kernwaarden zie ik hier overal terug. Goed luisteren en mijn kennis delen vind ik heerlijk.”

Anouk

Anouk - backoffice assistent

“Hier wordt de passie voor elektrotechniek gekoesterd en gecombineerd met een sfeer van plezier, professionaliteit en vertrouwen. Samen wordt er gebouwd aan een toekomst waarin innovatie en kwaliteit hand in hand gaan. Deze combinatie maakt dit tot een plek waar ik me thuis voel.”

Technici

Harold de Bly

Harold de Bly - servicemonteur

"Geen dag is hier hetzelfde, daar hou ik van, het is een leuk team met betrokken mensen. Mijn klus is geslaagd als de klant tevreden is. Meestal ben ik op pad, snel inzetbaar om storingen te verhelpen. De tijd vliegt, want ik ben al meer dan 12 jaar in dienst."

Rob Bruinekool

Rob Bruinekool - service, meet- en regeltechnicus

"Heerlijk die variatie in mijn werk van badkamer tot datacenter. Complexe problemen oplossen is te gek, helemaal als dat een ander niet lukte. Daarbij ziet alles er altijd spik en span uit bij oplevering van een klus."

Jerry Niekamp

Jerry Niekamp - service, meet- en regeltechnicus

"De prettige werksfeer, collegialiteit en het vertrouwen maken dit een fijn bedrijf. En ik werk op veel gave projecten. Maar het gelukkigst word ik van mijn mooie bedrijfsauto met toebehoren!"

Erik Gijsen

Erik Gijsen - inlener

“Ik ben begonnen op mijn 15e in de Elektrotechniek. Goossens ken ik nu zo’n 12 jaar, geen dag is hier hetzelfde, ik kom overal. Afwisseling in combinatie met professionele fijne mensen met kennis van zaken.”

Angga Anhar

Angga Anhar - inlener

“Net als mijn vader ben ik een gepassioneerd elektromonteur. Netheid, een strakke afwerking van iedere installatie en een tevreden klant is een visitekaartje dat ik graag afgeef. Kwaliteit telt hier echt.”

Daniel Kerk

Daniel Kerk - inlener

“Bij Goossens zit je goed. Het is zo fijn dat alles altijd goed geregeld is kwa werk en materiaal. Hier gaan we niet voor een 8 maar altijd voor een 10. Flexibel en uitdagend, ik houd ervan.”

Martin Gravensteijn

Martin Gravensteijn - inlener

“Een sociale, sympathieke chef die goed communiceert. Met een strakke planning en direct contact zodat ik altijd precies weet wat ik moet doen. Alweer twee jaar werk ik hier met trots en plezier. Kwaliteit voor alles.”

Roy Steenbergen

Roy Steenbergen - inlener

“Elektrotechniek, als je er niks van ziet en het toch werkt, dat vind ik mooi. Bij Goossens ligt de lat hoog. Hier werken mensen die er samen voor gaan en dingen voor elkaar over hebben.”

Proudly powered by E&M IT Solutions