Over ons

Robbert Goossens maakt van zijn hobby zijn werk en kiest voor het prachtige vak van elektrotechniek. “Alles waar een draadje aan zit, daar kan ik wat mee” zegt hij. Twintig jaar later ziet het bedrijf er anders uit. Zijn passie werkt! Goossens Installaties heeft een vaste klantenkring, meerdere bedrijfswagens die opvallen en bekende vakgezichten waar we trots op zijn.


Altijd een oplossing

Het verschil wordt gemaakt met maatwerk, zekerheid en flexibiliteit. Hier is altijd een passende oplossing voor elk probleem. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Juist dat stapje extra zetten we graag. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.


Maatwerk zonder zorgen

Bij alle elektronische installaties kun je ons inschakelen. Je krijgt advies en we denken mee in mogelijkheden en oplossingen. Tenslotte is elke situatie anders. Maatwerk dus! Daarnaast bieden we een goede service, keuringen en onderhoud. “Wat fijn dat ik er geen omkijken meer naar heb” is een veel gehoord compliment.


Innovatie & duurzame relaties

Technologische ontwikkelingen gaan razend snel. Oh, wat worden wij daar blij van. Koploper zijn we op het gebied van innovatie. Altijd op de hoogte van de nieuwste elektrotechnieken. Daarbij is betrouwbaarheid belangrijk, 24/7 staan we voor je klaar. Die waardering zien we terug in onze vaste klantenkring en lange termijn relaties met partners en medewerkers.
Proudly powered by E&M IT Solutions