Hoera, Goossens Installaties bestaat 20 jaar!

Nieuwegein
1-11-2020

Uitgegroeid tot een installatiebedrijf waar klant, personeel en eigenaar trots op is. Begonnen als eenmanszaak, maar nu telt het Goossens team meer dan 10 enthousiaste vakmensen. En ondanks zijn bescheidenheid durft eigenaar Robbert Goossens te zeggen: “Het is toch mooi dat zo’n klein bedrijf uit Nieuwegein blijvend gevraagd wordt door de grote jongens in de bouwwereld.”

Twintig jaar geleden, op 1 november 2000, ging Robbert Goossens naar de
Kamer van Koophandel om zich in te schrijven als Goossens Installaties. Zijn netwerk van vrienden, plaatselijke aannemers en groothandels werden succesvol ingezet. Werk genoeg dus en al na een jaar kwam de eerste collega in dienst.


Team met Goossens DNA
“De elektrotechniek is veranderd in de loop van de jaren, maar daar groei je in mee.” zegt Robbert. “Zo zijn we inmiddels expert op het verbinden en koppelen van systemen in grote datacenters. Dat noemen we: special cabling.” Dat is niet iets wat ik 20 jaar geleden zou hebben voorspeld.” Toch zit het succes hem nog altijd in de kwaliteit van het geleverde werk. “Bij Goossens Installaties gaan we niet voor een 8, ons team gaat voor een 10. Dat is waar wij ons al 20 jaar op onderscheiden bij onze klanten en waarom ze ook blijven of terugkomen. Er zijn klanten die al bij ons komen vanaf het eerste uur, dat is best bijzonder.”

Coronaproof feestje
Twintig jaar bestaan is reden voor feest. Alleen moesten die plannen wel wat worden bijgesteld door alle corona maatregelen. Toch zijn alle personeelsleden verrast op zondag 1 november met een kaasproeverij pakket aan de deur. “Ook al konden we het niet samen vieren, het is wel een prestatie en feest van ons allemaal.” zegt Robbert. “Teamwork is belangrijk en hier staan collega’s klaar voor elkaar, dat zie je terug. Of het nu vaste mensen of inleners zijn, iedereen is trots om hier te werken en samen gaan we ervoor. We hopen onze klanten en opdrachtgevers nog heel lang goed van dienst te kunnen zijn”.

Proudly powered by E&M IT Solutions